Schuttingen

bamboe

Hout & schuttingbouw Vessem bied u een ruime keuze uit verschillende systemen, kwaliteit en modellen schuttingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen het systeem met betonpalen of hardhouten palen, maar ook een tuinafscheiding van gegalvaniseerd net met lavasteen is mogelijk. De schermen kunnen gemaakt worden van geïmpregneerd vuren hout of bangkirai hardhout, en worden allemaal RVS geschroefd. Onze schermen zijn verkrijgbaar als recht of toogmodel, maar ook schuin of een schermdecoratie is mogelijk. Naast de schermen hebben wij ook poorten voorzien van een gegalvaniseerd stalen binnenframe. Een uniek en degelijk ophangsysteem zorgt dat de poort goed afsluitbaar blijft.

Impregneren:
Het impregneren van het hout gebeurt onder hoge druk en natuurlijk milieubewust (vrij van chroom, zink en arseen). Na het impregneren wordt het hout nog eens extra behandeld met Ultrawood 5 wax. Door deze behandeling wordt er een waxlaag aangebracht waardoor het hout beter beschermt word tegen vocht, scheuren, splijten en kromtrekken.
Tevens zorgt de Ultrawood behandeling voor een langer kleurbehoud. In onze showtuin staan verschillende systemen en modellen opgesteld, het is daarom ook aan te raden om eens langs te komen, voor uitgebreide informatie en een blik in ons fotoboek

Het aanbrengen van een grondkering behoord ook tot onze werkzaamheden, voor elk hoogteverschil is er een passende en betaalbare oplossing. 

Met een schutting van Hout en Schuttingbouw Vessem heeft u een hoge kwaliteit tuinafscheiding waar u geen omkijken meer naar heeft. 

  

Ontwerp en techniek © 2006-2017 Montay Media